Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Fabinho: «Χρειαζόμασταν αυτή τη νίκη»

Fabinho: «Χρειαζόμασταν αυτή τη νίκη»

Την νίκη που χρειαζόταν πέτυχε η Liverpool χθες το απόγευμα κόντρα στην Brentford, όπως δήλωσε ο Fabinho, ο οποίος άνοιξε με κεφαλιά το σκορ ένα λεπτό πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου.

Ήταν το τρίτο γκολ του μέσου μέσα σε μια εβδομάδα, μετά τα δύο του στον αγώνα με την Shrewsbury για το FA Cup.

Ο Fab δήλωσε στην ιστοσελίδα της ομάδας:

“ Χρειαζόμασταν αυτούς τους τρεις βαθμούς, χρειαζόμασταν και καλή εμφάνιση. Ήταν ωραίο να κερδίσουμε μπροστά στους φιλάθλους μας. Για τα επόμενα παιχνίδια που έχουμε πριν από τους διεθνείς αγώνες (σ.σ η Βραζιλία αγωνίζεται τέλη Ιανουαρίου), καλό θα είναι να αυξήσουμε την αυτοπεποίθησή μας. ”

“ Είναι πάντα ωραίο να σκοράρεις και ειδικότερα να σκοράρεις εδώ στο Anfield. Οπότε, ναι, όταν μπορώ να βοηθήσω την ομάδα στο επιθετικό κομμάτι του γηπέδου είναι πάντα σημαντικό και για μένα. Είναι πάντα σημαντικό να σκοράρεις πρώτος και να σκοράρεις στο πρώτο ημίχρονο. ”

“ Οπότε, το γκολ μου λίγο πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου ήταν πολύ σημαντικό για εμάς για να συνεχίσουμε, να τους πιέζουμε και να συνεχίσουμε να προσπαθούμε να πετύχουμε το δεύτερο γκολ. ”

“ Έτσι έγινε, βάλαμε το δεύτερο γκολ και μετά παίξαμε με πολύ περισσότερη αυτοπεποίθηση. Πετύχαμε το τρίτο γκολ και ναι πήραμε τους  τρεις βαθμούς. ”

Ο Fabinho σκόραρε ξανά.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com